مدرسه فمینیستی: شهناز غلامی از فعالان حقوق برابر و وب نگار، روزنامه نگار و عضو انجمن روزنامه نگاران زن (رزا) در ۱۹ آبان ماه ۱۳۸۷ در تهران بازداشت شد و سپس به زندان تبریز منتقل شد. او پیش از آن بین سال های 1368 تا 73 زندانی بوده است و در مرداد ماه ۸۶ نیز یک ماه را در بازداشت به سر برد و در شهریور ماه ۸۷ حکم شش ماه حبس تعزیری به وی ابلاغ شد.
وکیل وی محمد دادخواه در گفتگویی با سایت روزآنلاین با اشاره به کیفرخواستی که از سوی دادگاه انقلاب تبریز برای شهناز غلامی صادر شده بود خاطرنشان می کند: «اتهام اقدام علیه امنیت ملی و نشر اکاذیب از طریق حضور در راهپیمایی ها و مقاله های متعددی که برخی از آنها منتشر شده، برخی وبلاگ نوشت بوده و برخی نیز اصلا منتشر نشده بود (و ماموران از خانه ایشان جمع آوری کردند)، به ایشان وارد شده بود. همچنین دادگاه نسبت به همکاری با نهضت آزادی و نیز گروه های تجزیه طلب تاکید داشت.
محمدعلی دادخواه با اشاره به اساسنامه نهضت آزادی که اعتقاد به تمامیت ارضی ایران دارد، جمع این دو اتهام را غیر ممکن دانست و آن را مردود تلقی کرد.
این عضو کانون مدافعان حقوق بشر همچنین با اشاره به اینکه شهناز غلامی دارای دختر ده ساله ای است که سرپرستی جز مادر ندارد، می افزاید: رسالت دستگاه قضا انتقام گیری یا تنبیه نیست. بلکه اجرای عدالت و انصاف است. بنابراین رعایت حقوق عمومی در هر پرونده انتظاری است که از این دستگاه می رود. در مورد ایشان نیز جهت جلوگیری از هزاران آسیب اجتماعی که دختر ده ساله اش را تهدید می کند، که هم از داشتن نعمت پدر محروم است و هم اینک مادرش در بازداشت به سر می برد، باید چاره دیگری اندیشیده شود. به نظر من با هر قرار دیگری دادگستری می تواند ایشان را آزاد کرده و اگر ضرورتی تشخیص داد، به دادگاه فرا بخواند.»
برای آزادی شهناز غلامی سایتی راه اندازی شده است. به گزارش این سایت شهناز غلامی «از افراد نزديك کسی را ندارد برای آزادیش تلاشی بکند. وكلا مي گويند بايد يكي از نزديكان يا خودش تقاضائي براي دادن وكالت بنويسد. مادرش علیل است. خواهر و برادرانش از ترس به خطر افتادن موقعیت شغلی شان اقدام نمي كنند. همسرش فوت شده است و دخترش فقط 9 سال دارد! او نمي داند قاضی و وکیل كيست و دادگستری و زندان كجاست! تنها راه مدرسه اش را می شناسد و کابوس هایی که دوباره به سراغش می آیند.»
همچنین بر اساس گزارش خبرنامه امیرکبیر پانصدتن از فعالین مدنی، سیاسی، اجتماعی، دانشجویی و زنان در اعتراض به بازداشت گسترده فعالین مدنی ترک طی ماه های اخیر و فشارهای وارده بر هموطنان ترک ایران بیانیه ای اعتراضی صادر کرده اند که در این بیانیه به وضعیت نامعلوم شهناز غلامی اعتراض شده است.
پیش از آن نیز سازمان گزارشگران بدون مرز در اول آذرماه۸۷ با انتشار بیانیه ای دستگیری شهناز غلامی را محکوم کرده بود.